Vitalis massage

nek-, schouder-, arm-, pols- en handmassage

én handreflexologie in één behandeling

ontspannend, helend, verlichtend, preventief, weldadig, vitaliserend

De Vitalis Massage is een hele ontspannende massage van het gebied waar de meeste mensen met enige regelmaat spanning of klachten ondervinden: de bovenrug en de schouder- en nekspieren. De bijzonderheid van de Vitalis Massage is dat deze massage doorgaat naar de armen, polsen, handen en vingers. Veel mensen zijn zich niet bewust van de gevoeligheid van de handen en armen, omdat we ze zoveel gebruiken, maar ook daar slaan we, bewust of onbewust, heel wat spanningen op. Vooral mensen die langdurig hetzelfde soort werk doen, in een eenzijdige houding en door veel dezelfde bewegingen te maken, krijgen nogal eens klachten in deze gebieden, zoals zeurende armen of spierpijn. Ernstiger wordt het als je zenuwpijn krijgt, een RSI-arm, het carpaal tunnel syndroom, hoofdpijn/migraine of chronisch pijnlijke nek-, schouder- en armklachten. Dit leidt geregeld tot gezondheidsklachten en ziekteverzuim.

Heb je één van deze klachten, of beter nog, wil je ze liever voorkómen, óf wil je gewoon een bijzondere, ontspannende massage, maak dan gebruik van deze Vitalis Massage.

Alle gebieden genoemd in deze massage, beginnend in de nek en schouders en eindigend bij de handen en de vingers, worden afwisselend stevig en zacht gemasseerd, wat zorgt voor een verbeterde doorbloeding en het soepeler maken van de spieren en pezen. Gecombineerd met een bindweefselmassage en stimulatie van de lymfeklieren zorgt dit ook voor het versneld afvoeren van de afvalstoffen in deze gebieden. Spieren en weefsels worden beter voorzien van zuurstof en voedingsstoffen, waardoor het herstelproces wordt geoptimaliseerd. Ook wordt de handreflexzonemassage gebruikt, waarbij de drukpunten op de handen worden bewerkt. Dit bevordert de genezing en stimuleert bovendien het zelfhelend en zelfregulerend vermogen van het lichaam. Specifieke pijnlijke of stijve plekken worden extra lang behandeld. De massage is ook nog eens heel ontspannend, zodat u lekker tot rust komt en ontstresst.

Voor wie?

Ben je schoonheidsspecialiste, visagiste, kapster, nagelstyliste, pedicure of manicure? Ben je beeldschermwerker die de hele dag achter de computer of laptop zit? Ben je musicus, schilder, interieurverzorgster, inpakker, lopende band medewerker? Heb je een ander beroep waarbij je veel lichamelijke belasting ondervindt aan bovenrug, schouders, armen en handen, of heb je hier door andere oorzaken last van?

Iedereen kan baat hebben bij een Vitalis massage, wanneer je pijn of spanning ondervindt in de bovenrug, nek, schouders of armen en handen. Maar ook zonder concrete klachten kan een behandeling aanbevolen worden, ter ondersteuning van het algeheel welbevinden of om preventief je gezondheid op peil te houden.

Effecten

Vitalis massage kan de volgende positieve effecten hebben:

- verlichting van stress en pijn

- betere doorbloeding van spieren en weefsels

- minder of geen hoofdpijn of migraine meer

- betere lymfewerking

- betere afvoer van afvalstoffen

- emotioneel evenwicht

- totale ontspanning

- betere nachtrust

Lees hier het verhaal van Desirée Kole van Kapsalon PUUR Desirée in Middelburg.

Ik had al een tijd last van zeurende pijnen in mijn hand, arm en schouders, een soort zenuwpijn. Het was zo erg dat ik met moeite mijn werk kon doen en zelfs 's nachts had ik er last van en wist ik niet hoe ik mijn arm moest leggen. Ik werd er regelmatig wakker van. Ik ben een tijd bij de fysiotherapeut geweest maar dat hielp niet echt. Die hebben ook niet echt de tijd voor een uitvoerige behandeling, zeker niet van je handen. De fysiotherapeute verwees me toen door naar de praktijk van Jaap Klein, waar ze zelf ook regelmatig heengaat voor een ontspannende behandeling van haar armen en handen. Ik ervaar de behandeling als een verlichting en super aangenaam. Tijdens de behandeling voel ik ook wel pijn maar die verdwijnt tijdens de massage. De nachten erna heb ik sinds tijden weer heerlijk geslapen. De eerste keer bleef de pijn een paar weken weg en de tweede keer nog langer. Nu ga ik elke vier weken ter preventie!