Japanse Gelaatsmassage

Harmoniserend, ontspannend, helend, verlichtend, preventief, weldadig, vitaliserend 

Heb je een stressvolle baan, een druk bestaan of ben je té begaan?

Zit je teveel in je hoofd en kun je je denken niet stilzetten?

Zit je niet lekker in je vel en heb je van die vage klachten?

Heb je nogal eens last van hoofdpijn of migraine, een stijve nek, gespannen kaken, verkoudheid, bijholteproblemen van neus of voorhoofd, of slapeloosheid? Heb je even behoefte aan rust en een moment voor jezelf?

Of wil je gewoon eens een bijzondere, ontspannende massage ondergaan?

Ontdek dan de pure ontspanning van de Japanse Gelaatsmassage !

Uniek

De Japanse Gelaatsmassage is uniek en kan met geen andere gezichtsmassage vergeleken worden. Het is een verfijnde, reinigende massage die de oppervlakkige en diepere gezichtsweefsels en -spieren, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie. De massage maakt de huid strakker, waardoor rimpels minder zichtbaar worden. Het resultaat is niet alleen een natuurlijk facelift-effect, maar ook een harmonisatie van het lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het is een bijzondere en weldadige ervaring.

In de Japanse cultuur wordt het gezicht beschouwd als 'de spiegel van de gezondheid'. De Japanse Gelaatsmassage is daarom een traditionele kunst, zoals de Japanse theeceremonie en de Kalligrafie. Zij kent een lange geschiedenis van meer dan 4000 jaar, met ontelbare toevoegingen en verfijningen door verschillende generaties van de Japanse meesters. Het Westen begint deze techniek nog maar net te ontdekken.

De behandeling

Bij de Japanse Gelaatsmassage wordt een combinatie van meer dan 40 verschillende technieken toegepast. Eerst wordt een ontspannende schouder- en nekmassage gegeven, die tevens voor een betere doorbloeding naar het hoofd zorgt. Hierna volgen een diepe massage van de gezichtsweefsels en -spieren, een zachte massage van de huid, een energetische massage met drukpunten en meridianen in het gezicht, en een lymfedrainage voor het afvoeren van de afvalstoffen. Tot slot volgt een weldadige hoofdhuidmassage.

De effecten

Wat doet de Japanse Gelaatsmassage?

 - het geeft een algemene anti-aging met een natuurlijk facelift-effect

- het verbetert de doorbloeding in het gelaat

- het verfijnt de huidstructuur

- het stimuleert de huid, ook rondom de ogen

- het verheldert de huidteint

- het verheldert de ogen

- het normaliseert de huidfuncties

- het geeft lippen meer vorm en volume

- het geeft een algehele ontspanning

- het normaliseert de energiecirculatie in het hele lichaam

- het werkt harmoniserend bij emotionele onbalans

- het werkt heel goed bij migraine, stijve nekspieren, slapeloosheid enz.

- het kalmeert overmatig denken

Jonger!

Japanse Gelaatsmassage zet je denken even stil en maakt je hoofd leeg. Het is ontspannend, weldadig en heel gezond. Het verhoogt de immuniteit, verlaagt de stress en optimaliseert het hormonale systeem. Maar bovenal is er sprake van een natuurlijke facelift. Je ziet er jonger uit!

"De behandeling was in één woord........hemels!", een cliënte